Wróciłem przed chwilą z zajęć jogi, zalogowałem się po paru godzinach nieobecności do gry i widzę jakieś sztuczne zadymy pod moją nieobecność powstały.
Oczywiście prowodyrem i winowajcą całej sytuacji był Dean...dać dzieciakowi z dobroci serca szansę wierząc, że poprzednie bany czegoś go nauczyły i zmieniły, a on tak się za to odpłaca w podziękowaniu za to.
W tego typu kwestiach Dean jest już specjalistą(miał poprzednio 2 słuszne bany, a ten drugi kilkunastodniowy dopiero dziś mu się skończył) i moim zdaniem powinien dostać kolejnego już nie wiem na jak długo? Najlepiej dożywotni,bo to już jawna recydywa jest i to na forum publicznym.
To co tutaj Dean wkleił jest zmanipulowane i okrojone w dodatku nieumiejętnie co nawet gracze spoza klubu(Deepack, Davidzior pozdro dla Was za obiektywizm i jasność umysłu

) zauważyli, zaś gracze z klubu czat klubowy widzą więc tym bardziej to dla nich jasne

Mówiąc krótko Deana w klubie już nie ma i odradzam innym klubom przyjmowanie go, bo chyba żaden klub nie chce mieć takiego gracza i takich sytuacji(tworzenie sztucznych problemów, brudów i pranie ich na publicznym forum).
Problem jest jednostkowy i reszta graczy poza Deanem jest na poziomie. Wszystko co napisali pozostali Panowie wyżej jest zgodne z prawdą i stanem faktycznym.
Dean nie rób z siebie sztucznego,fałszywego męczennika, bo admini pewnie widzą wszystko, także logi czata klubowego i mogą sobie wszystko sprawdzić mam nadzieję. Proponuję zakończyć ten żenujący spektakl

Pozostałych graczy przepraszam za Deana i jego zachowanie(choć nie mam na niego wpływu i nie muszę mieć

) ale sami pewnie widzicie i rozumiecie co się dzieje jak się nieodpowiedzialnego, rozkapryszonego i roszczeniowego dzieciaka neo wpuści się do internetu czy jakiejkolwiek społeczności(w naszym przypadku są to kluby, czaty, forum gry itd).